Hjälp klubben genom att sälja och/eller köpa NewBody & Enjoy guiden!

Hjälp klubben genom att sälja och/eller köpa NewBody & Enjoy guiden!

NewBody produkter – 150 kr/paket, försäljningsperiod tom 181122
Meddela Bodil (bodil@gjk.se) att ni är intresserade att sälja NewBody så får ni en inbjudan att registrera er på NEWBODY.SE, CERIS katalog gäller.
Därefter kan ni ”dela er länk” med andra så de kan gå in och registrera sina köp själv.
Självklart kan ni använda katalogen, finns på klubben from 5 nov, och sedan själva lägga in er beställning. Sista dagen att skicka in beställning är 181122.
Beställningen levereras sedan i början av dec.

Enjoy – 395kr/st inkl bonuspaket, försäljningsperiod tom 181231
ENJOY GUIDEN
Häften finns på klubben from 5 nov och säljs tom 31 dec.

Frågor? Hör av er till bodil@gjk.se

/Bodil

Bingolottos Julkalender 2018!

Nu är bingolottos Julkalender 2018 här. Passa på och köp, samtidigt som du får en chans på fantastiska vinster bidrar du även med pengar till föreningen.

Pris: 100 kr/st

Rapport: Veteran-VM av J.Thörsman

Årets Veteran VM gick av stapeln i Cancun ett semesterparadis på Yucatanhalvön I Mexico.

Vi var ett flertal svenskar som siktat in sig på denna tävling, själv bestämde jag mig att åka dit efter att missat Veteran EM I våras pga inställt flyg.

Tävlingen kombinerades med en veckas semester för mig och Ellinor som var med som coach. Vi började med sol och bad på ett 5 -stjärnigt all inklusive hotell, fick många undrande bekymrade kommentarer från kyparna  då jag beställde alkoholfri dricka till måltiderna. Efter 4 dagar på stranden och några gymbesök bytte vi till ett hotell som låg nära tävlingshallen.

Väl inkvarterade på det nya hotellet träffade vi övriga svenskar, några fick hålla igen lite med maten för att klara vikten dan efter på invägningen dan efter själv var det ganska lugnt lite resemage och värmen gjorde sitt.

Tävlingen hölls I en stor mässhall på ett av de stora hotellen längs med stranden. Det fungerade  förvånansvärt bra. Stod över första omgången och mötte I första matchen en tysk som jag aldrig mött men fick in en strypning efter en dryg minut. I andra matchen fick jag möta regerande Europamästaren en av Laats bröderna från Belgien, var väldigt nervös innan men han åkte runt på andra attacken en ”slang gurka”. I semifinalen var det en Kanadensare som jag ej heller tidigare mött. Det kändes tryggt I greppningen och jag kastade på wazari tidigt och efter 2 minuter landade han platt på rygg efter en uchi gari. I finalen blev det en gammal bekant,  fransmannen Mbani, det var ett tag sen jag mötte honom men det vara bara att ösa på från början, veteran matcherna är bara 3 minuter så det är inte mycket att spara på. Fick tidigt en wazaari på kontring då han stod på alla fyra efter en ippon sei nage attack och någon minut senare satsade jag fullt på sasae och lyckades få runt honom på wazaari och vinsten var klar.

Kände mig I väldigt bra form under tävlingen mycket  tack vara alla goa klubbkompisar som tvingar gubben att hålla sig alert på träningarna.

 

 

Tackar så mycket för palmen ! (kom ej med på bild)

JP3 2018

Vid dagens Judits Pokal var det 95 ungdomar som gjord upp om de nya JP-medaljerna!

Efter JP3, så är den totalen ställningen detta.

  1. Landvetter JK
  2. JK Budo
  3. JK Aktiv

Samtliga resultat finner ni här!

Triumfcupen 30 september

Äntligen blev det en Triumfcup igen. GJF:s lagtävling för att våra yngre skall lära sig tävla och få bra tävlingserfarenheter. GJK åkte till Frölunda JK med 12 barn och två ledare. Tillsammans med Frölundas 10 barn och ledare bildades fyra mixade lag: Vinnarna, Team 3-2, Retmer och Judo Pro. Alla lag mötte alla och det blev hyfsat jämna lag och bra matcher.

Från GJK deltog: Valpuri, Ruben, Alfons, Ellen, Oskar, Karam, Ismail, Teodor, Ellen O, Fionna, Alvin och Josef

Bra kämpat allihop!!!!

Full fart under Judohelgen 22-23 September

Junior SWOP i Stockholm där Oskar, Max, Adam och Tim deltog på både tävling och läger.

Bra kämpat allihop!

 

Vidare var det Assisterande klubbtränarutbildning i Skövde, Kenny, Braulio, Robin och Thomas var med.

 

Dessutom hann vi med att delta i en kurs, i Kristianstad med Sensei Iura.

 

Judo ger mer, inget är bort-KASTAT, kom du också till klubben och bli SLÄNGD i judo  🙂