Mika, Kim, Zackis och Tim var de Gjk:are som tog sig till Trollhättan.

Kim och Mika möttes i den första matchen. Kim var starkast för dagen. I nästa match för killarna var det dagens 1a pristagare som stod för motståndet och förlust för våra krigare. Kim vann sin 3:e matchen på ippon. Han tog därmed en silverpeng. Mika fick nöja sig med en bronsmedalj idag. Zackis förlorade tre tuffa matcher mot äldre tyngre och högre graderade motståndare, grymt starkt av Zackis att ställa upp trots det tuffa motståndet. Med en sådan inställning kommer han att nå framgångar.

I den äldre kategorin U15 var det våran duktige talang Tim som skulle sätta ribban. Efter en kalldusch som stavas ura-nage i första matchen bärgades tre stycken vinster i rad och Tim fick något förbannad nöja sig med silver idag. Det skall sägas att han vägde lätt i sina 64kg då viktklassen var satt till -73kg pga för få deltagare. Om Ulf Nylander börjar dela med sig av bullfikat skall 73kg snart vara en lätt klass för Tim.

Hälsningar Ledarna på GJK.