Felaktiga sömmar på Men’s Active Set – reklamera vid fel (NewBody)

Vi har upptäckt att det har skickats ut herrunderställ med fel tråd i halssömmen. Felet har tyvärr missats i våra kvalitetskontroller. Halssömmen ska ha elastisk tråd, men ett fåtal underställ har sytts med vanlig tråd. Det gör att sömmen kan spricka eller kännas stum.

Reklamera om ni upptäcker fel – vi kompenserar:
Vi vill poängtera att felet endast finns på ett begränsat antal underställ. Men det är viktigt att alla som har underställ med fel tråd hör av sig – vi vill att alla era kunder ska vara nöjda med sina köp.

Så här upptäckter du felet:
Börja med att kontrollera om understället kommer från något av de två ordernumren som är berörda. På baksidan av etiketten i nacken finns ett nummer. Om det står 101236 eller 101238 kan understället ha sytts med fel tråd. Känn efter genom att töja lite försiktigt i halsringningen. Om sömmen känns stum bör produkten reklameras.

För att göra en reklamation, gå in på hemsida (www.newbody.se) och följ instruktionerna. Alla kunder kan själva gå in på hemsidan för att göra en reklamation – givetvis fraktfritt.

Mvh
Bodil

Kategorier: GJK Nytt