Riksrandorin i Lindesberg i helgen för kadetter och juniorer hade samlat 180 deltagare och GJK var där med 12 deltagare.
Träningen började redan på fredagen men då bara för de av landslagsledningen uttagna judokas. Hamon fick ensam representera GJK i denna skara.
Det gjorde han med bravur och blev Lindesbergsmästare i 60 kg i den improviserade matchträningen. Även Edvin var där redan på fredagen för att som sökande till judogymnasiet genomgå diverse tester och intervjuer.
Resten av gänget anslöt på lördag förmiddag och möttes av en minst sagt fullspäckad matta med träningssugna judokas. Härligt att se så många av Sveriges träningsvilliga unga judoka på samma plats. Kul att diverse olika höjdare fanns med under delar av lägret. Seniorernas förbundskapten Robert Eriksson var där för att spana in nya förmågor, generalsekreterare Michel Grant var på plats och sa några väl valda ord. Med fanns även en hel del klubbtränare.
Riksrandorin bjöd på fyra träningspass med mestadels randori under ledning av landslagstränarna Jakob Reinius, Maria Lindberg, Ulrika Ronnermark och Jesper Hultgren och dessutom bra en genomgång av de nya reglerna av domarGJKLindesberge Marko Ahola.
Alla från GJK körde på bra och var lagom möra på hemresan.
Vill tacka gänget i Frövi/Lindesberg för att de tog hand om alla besökare på så bra sätt.
//Håkan och Marcus