OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tim Nylander 1a P15 -66 kg, efter en tuff inledning så tog Tim till slut kommandot och vann den totala poängräkningen.

Jesper Wilhelmsson 2a H21 -81 kg, Jesper tillhör IKVM men åkte upp tillsammans med oss GJKare.

Zaka Osman 3a H21 och Herr -73 kg, Zaka kastade både brun- och svartbälten på sin väg till dubbla brons, inte dåligt då han själv har blått bälte.

Oktay Haydari 5a H21 och Herr -73 kg, även Oktay vann matcher mot svartbälten. I herrklassen lottades han mot vinnaren, finländaren Sikko Kaewasa som tog hem både H21 och herrklassen. Sedan gick han riktigt bra matcher i återkvalet och tog sig till bronsmatch.

Edvin Schönborg fick en tuff start i H21 -66 kg där han i match mot en tuff ryss dessvärre slog i huvudet, han körde på ändå och vann första i återkvalet men kände av sviterna från smällen innan och fick senare kasta in handduken.

Matilda Sundqvist 3a Dam -57 kg, eftersom det saknades deltagare i hennes ordinarie klass -52 kg så fick hon fightas upp en vikt men det gick bra ändå trots tufft motstånd.

Alexander Brink 3a Herr -66 kg, jag åkte på ett ovanligt halslås mot vinnaren första matchen men vann sen mina resterande matcher.

Jeffrey Denian 5a Herr -81 kg, ett av de tuffare startfälten under dagen, Jeffrey fick en bra start och tog sig snabbt till semifinal, där mötte han vinnaren i en jämn och tuff match. Bronsmatchen därefter var ännu jämnare men avgjordes till Jeffreys nackdel då domarna ansåg att det var benplock vilket resulterar i han-soku-make(diskning).

Tävlingen flöt på bra och avslutades t.o.m. innan utsatt tid så en eloge till en väl förberedd tävlingsledning. Den som fick jobba mest under dagen var kanske Jörgen som ibland ställde sig mellan två av de tre mattområdena för att coacha simultant, det visade sig dock vara en vinnande strategi för det mesta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jörgen fick även äran att agera prisutdelare.

Nästa tävling är Sydcup 2 som går av stapeln 6e april i Jönköping. Anmälan görs senast 2/4, lapp finns på tavlan i klubben. Det ryktas om att Stockholmsklubbarna ansluter sig så det kan bli en bra tävling. Alla från U13 till senior + veteran är välkomna att anmäla sig.

Kategorier: GJK Nytt