Hej!

Nu är det snart dags för en ny termin med judo på Göteborgs judoklubb. Vi har många spännande aktiviteter till hösten. För juniorer och seniorer blir det kick-off i Bockaberg, får våra barn och ungdomar är det kick-off ute på Brännö. Kort därefter är det dags för Judits Pokal 3 och till Judits Pokal 4 planerar vi ett träningsläger för hela distriktet.

Föreningens ekonomi är god, men vi vill påpeka vikten av att betala era träningsavgifter i tid. För HT2013 gäller 30 september, betalning sker till PG:42851-6. Glöm inte att ange namn och födelsedatum (sex siffror). Träningsavgiften hjälper oss att betala hyran, elektriciteten, tävlingsavgifter mm. I enlighet med årsmötesbeslutet justeras träningsavgiften med start höstterminen 2013. De nya träningsavgifterna från och med HT2013 är:

 

  • Barn/Student – 700 SEK/termin
  • Vuxen – 800 SEK/termin
  • Familj – 1000 SEK/termin
  • Stödmedlem – 250 SEK/år

 

Känner ni någon som vill stödja GJK och vår verksamhet? De får gärna bli stödmedlemmar och betala ovanstående belopp. Men vi vill uppmuntra er att bli Matchbältessponsorer! En matchbältessponsor innebär att du med valfritt belopp stödjer GJK:s ungdomsverksamhet. Matchbältessponsorerna kommer att presenteras på hemsidan, verksamhetsberättelsen samt Judits Pokals programblad. Lämnar man ett belopp 1000 SEK eller mer får man ett broderat matchbälte. Bidraget sätts in på vårt PG: 42851-6. Besök vår hemsida och titta in under fliken ”Stöd GJK” se hur ni kan stödja GJK och vår verksamhet!

Ni som inte längre är medlemmar i Göteborgs judoklubb, jag ber er att skicka ett mail till tim@gjk.se där ni avslutar ert medlemskap och därmed tas bort från vårt medlemsregister. Ni som har flyttat och fått en ny postadress, så skulle jag uppskatta att ni skicka den nya adressen till mig!

Då så, välkommen till en ny och spännande hösttermin på GJK!

Med vänliga hälsningar

Tim Johnsson, Ordförande