Tre deltagare och en domare från GJK var i Malaga förra veckan på V-VM.

Domare Dick skötte sig exemplariskt, jag hörde inte någon som klagade på honom (tack-o-lov).

Jörgen vann första matchen och körde gamla uppvärminingsmetoder inför andra matchen, inte bra, då han skadade sig rejält i lår/rumpa och därmed var hans äventyr slut.

Roger, vann sina två första matcher, förlorade tredje (mycket knappt) och fick gå bronsmatch men räckte tyvärr inte till utan slutade femma vilket inte är så illa.

Johan visade var skåpet skall stå, kämpade och vann de två första och i tredje matchen mötte sedan en tuff tysk där han visade vem som var starkast = han vann och var klar för final. Finalen vann ganska enkelt tyckte jag vilket var skönt för oss alla. Det var först då Johan slappnade av och visade upp ett härligt stort leende på läpparna som Veteran-Mästare IGEN!!!!

GRATTIS Johan!!

DSC01898

Vi får inte heller glömma Amanda som var med, hon coachade Roger och hejade ordenligt på alla de andra svenskarna som kämpade och slet.

Själv kom jag, Bodil, ner på lördagen och fick chansen att umgås med en massa härliga svenskar. Vi var ett gäng på 12 stycken som gick ut och åt och låt mig summera det så här, vissa från GJK fick väldigt lite sömn då bussen åkte 4.30 från hotellet till flygplatsen.

Bodil

PS. Om något är felaktigt så är det helt och hållet mitt fel Ds.  DSC01922

DSC01901

Kategorier: GJK Nytt