Lördagen den 22 november var det GO Cup. GJK kom till start med 10 judokas,  7 ungdomar och 3 vuxna. Som vanligt kämpade alla bra och nästan alla fick vinna matcher. För ungdomarna blev medaljerna följande:

Guld: Karim, Silver: Carl, Brons: Stina, Ida, Viktor, Hampus och Daithi.20141122_134615

I seniorerna deltog GJK med Finn och Erik i 73 kg. Finn som är synskadad fick i första matchen möta Martin Ryström, Borås JK också han synskadad. Tyvärr förlorade Finn men i nästa match tog han revansch på ett annorlunda sätt. Motståndaren var tvungen att kräkas och Finn 20141122_152415blev därmed segrare och klar för semifinal. I den andra gruppen vann Erik på ett imponerande sätt sina matcher med snygga ashi-guruma och uchi-mata. Därmed GJK-derby i första semifinalen, Erik mot Finn. Erik försökte med uchimatan igen men Finn kontrade och var i final. Motståndare där samme Martin Ryström som i första matchen och även denna gång förlorade Finn. Så silver till Finn och brons till Erik.

Även Mahdi i 81 kg kämpade sig till två matchsegrar och en bronsmedalj.

Bra jobbat allihop

//Håkan