Klockan 17.30 den 22 mars samlades ca 25 medlemmar för att delta på  GJK´s Årsmöte. Innan mötet började hann de flesta njuta av kaffe, smörgås och hembakt. Inte en kaka fanns kvar när dörrarna låstes.

GJK´s ordförande, Tim, började med att dela ut olika typer av priser till de som kunde närvara på plats.

GJK_2014_priser_arsmotet

Mötet följde dagordningen och en ändring av medlemsavgifterna (för vuxen och familj) godkändes och kommer börja gälla from hösten 2015. Det blev en ändring gällande styrelsens sammansättning och det var att Ulf N valdes in istället för Amanda S som suppleant. Här ser ni delar av 2015 styrelsen.

GJK_2015_konstituerande

Här ser ni några av medlemmarna som var med på mötet.

GJK_2014_mingel_arsmotet

Avslutningsvis tar jag mig friheten att berätta följande;
Min syster, Kajsa, fick för många, väldigt många, år sedan flitpris då hon tränade mycket workout för Lotta. Jag kom till GJK runt 1985 och har aldrig fått ett flitpris  förrän nu! I år fick jag flitpris som Årets Bloggare 2014, kanske inte den tuffaste konkurrensen men ett flitpris är ett flitpris (1-1 mellan syrran och mig).

Dock hoppas jag ni, alla medlemmar, utmanar mig under 2015. Vill du skriva eller lägga upp något på hemsidan så når ni mig enklast på bodil@gjk.se. Ju fler vi är som är aktiva desto mer levande blir vår hemsida.

Så jag tackar styrelsen för priset, för allt arbete ni och många med er lagt ner under 2014 för GJK och håller tummarna att 2015 blir ett bra GJK-år!

/Bodil

Kategorier: GJK Nytt