Rapport från GO -CUP Stenungsund 28/3:

Först ut var Mira och Fuad som fick kämpa hårt, men visade prov på fina tekniker och lyckades knipa varsitt silver när matcherna var klara.

Nästa gäng var Stina, Jouline och Amelie. Stina lyckades match efter match och kunde ta hem GJK’s första Guld, vi får lyfta fram Stinas första match som avgjordes efter en fasthållning efter bara 6 sekunder. Jouline och Amelie möttes i första matchen där Amelie slog i sitt knä och fick bryta matchen. Amelie kämpade väl i ytterligare en match och fick nöja sig med en 4:e plats. Jouline hade ytterligare två tuffa matcher och slutade med en tredje plats.

Nu var det Anton och Ivan på tur. Anton satte sina tekniker mycket bra, det var fasthållning, kast med fasthållning och sista matchen avgjordes med ett kast efter 7 sekunder, GJK hade nu sitt andra Guld. Ivan hade två tuffa matcher, Ivan arbetade med sina vassa tekniker men blev kontrad och slutade på en 4:e plats.

Nu var det Viktor och Hampus kvar bland de yngre deltagarna. Viktor tävlade i en grupp med två pooler där han efter två tuffa matcher med bra matteknik fick se sig besegrad. Hampus arbetade sig igenom match efter match och vann GJK’s tredje silver.

Nu var det dags för GJK’s äldre ungdomar: Julius, Hugo och Hannes där både Hugo och Hannes bärgade varsitt brons efter friskt kämpande och Julius med ytterst tufft motstånd i sin pool inte kunde gå vidare trots en stark insats.

Gruppbild på tävlande & ledare på GO Cup, tyvärr saknas Hugo & Hannes

Gruppbild på tävlande & ledare på GO Cup, tyvärr saknas Hugo & Hannes

Coacherna Richard och Thomas är mycket nöjda med GJK’s insats och en fantastiskt väl genomförd tävling av Stenungsund’s Judo Klubb.

Skrivet av Thomas & Rickard

Kategorier: GJK Nytt