Lördag den 11 april var det dags för andra Judits Pokal 2 på GJK.

Det var ca 95 tävlande i åldersklasserna Mix U9, U11 & U18 (tex U9 är för ungdomar under 9 år osv) och tävlingen startade med invägning kl 8 och med tävlingsstart kl 10 för de yngsta. Det var färre tävlande än förväntat vilket vi tror har att göra med påsklovsveckan men ändå var det totalt 20 klasser.

Judits Pokal består av fyra deltävlingar under ett år där alla klubbar samlar poäng (krävs pallplats för att få poäng till sin klubb) och i slutet av året så står en klubb som vinnare. Efter två deltävlingar leder Lindome JK men GJK är bra med i fajten efter bra deltagande och bra resultat efter både första och andra deltävlingen. Inom kort kan ni på hemsidan se resultaten, de läggs upp separat.

Många kämpade på mattan men alla nådde inte prispallen. Det är viktigast att delta och vem vet, nästa gång kanske några av dessa når pallen?

Här ser ni vilka som tog medalj på Judits Pokal 2
GULD
Fuad (Mix U9)
Charlie (PU11)
Oliver (U18)

BRONS
Mira (Mix U9)
Stina (Fu11)
Filip (PU11)
Anton (PU11)
JP2_MixU9-25 JP2_MixU9_Mira

Slutligen ett stort tack till alla GJK funktionärer, tävlingsledaren, våra egna domare, coacherna & de som sitter vid poängtavlan och som sköter caféet. Ett extra stort tack till alla från onsdagsgruppen som var där och ställde upp.

/B