Nu är vi hemma efter en härlig men svettig helg på GJK Camp i Ätran. Efter flera år i Bockaberg fick vi nu testa ett nytt ställe som visade sig vara så mycket bättre. Fotbollsplanen var stor och av grönaste gräs, inte grus och makadam som vi vant oss vid. Tillgång till sportanläggning med fina omklädningsrum med direkt anslutning ut till stort område med grillplats och utemöbler och kanske det bästa av allt; poolen. 25 meter, två trampoliner och 26 grader i vattnet. Vi var inkvarterade i fyra stugor i direkt anslutning till sportområdet. Dessutom hade vi skippat lite av matlagningen och bokat lunchbuffé på den lokala krogen. Buffé som kunde mätta den hungrigaste av tonåringar. Fina skogsvägar att springa på och sjöar att bada i fanns alldeles runt hörnet. Att det var högsommarväder hela helgen gjorde inte upplevelsen mindre angenäm.

Johan inledde fredagen med en kortare löprunda med fysträning efter vägen. På lördag morgon (innan frukost) växlades tempot upp. Först 2 km lugn löpning innan det var dags för långruscher; 10 x 300 meter. Totalt 8 km. Andra passet bestod mest av cirkelträning där det kördes ett 10-tal stationer i fyra varv. På söndagen var många slitna och träningen var i stort enligt första passet men avslutades givetvis med backruscher.

En fotbollsturnering hölls också under överinseende av Conny Pettersson som agerade en så där domare rent fotbollsmässigt men han var hård och rättvis. Dick Johansson anslöt också under lördagen och hade en liten genomgång av de viktigaste tävlingsreglerna. Mellan alla dessa aktiviteter så var det poolen som gällde där Oktay var bäst på volter från 3 meterstrampolinen men flera andra gjorde och också ”fina” simhopp.

Totalt deltog 23 GJK-are och sex stycken från JK National och så Conny då som väl är både ock.

Beslutades att omgående boka stället till nästa år, hit vill vi tillbaka.

Vid grillningen "poolside"

Vid grillningen ”poolside”

Alla samlade efter fotbollsturneringen

Alla samlade efter fotbollsturneringen

Kategorier: GJK Nytt