GJK, lördag den 12 september = Judits Pokal 3 för U13 & U15

Cirka 60 tävlande, 15 viktklasser, samlades för att delta i tredje Judits Pokal för U13 & U15. Tävlingen kom igång i tid, det fanns bra med domare på mattorna, inga skador och tävlingen var klar vid 13.

Stort beröm till alla som hjälpt till. Joar var tävlingsledare för första gången och gjorde detta med bravur! Flera hade bakat (hembakat är bäst!!), många funktionärer ställde upp före, under och med städningen efteråt. Vi hade tre egna domare vilket är en positiv trend. Våra tävlande kämpade på mycket bra oavsett om de kom på pallen eller ej och coacherna skötte sig. Karim, Carl kom etta, Max kom två, Hampus trea och Viktor kämpade och gjorde sitt bästa i U13-klasserna. I U15 kom Oscar trea.

Här ser ni Dick som varit ordförande både för GJK och SJF samt vår nuvarande SJF ordförande Alf . Härligt att se dessa herrar ställa upp och delta som domare på Judits.

image

Tyvärr lyckades vi, GJK, inte ta en gruppbild där alla deltog men här ser ni några av våra tävlande och funktionärer.

IMG_3130

GJK ligger efter tre Judits Pokal två i poängligan, endast Lindome har mer poäng än oss. Det är grymt bra!! Så nu hoppas vi att så många som möjligt är med och tävlar på Judtis Pokal 4 i november.

/Bodil

Kategorier: GJK Nytt