Det är mycket judo nu, så mycket att vi inte hinner uppdatera hemsidan, så ofta som vi önskar.

Vi har varit på Syd Cup i Skurup och vi har haft en kurs i mentalträning på klubben för hela distriktet, de föregående helgerna.

Men här kommer en kort resumé från Lund och Judo European Cup Senior.

Jörgen Häggqvist, Kenneth Olesen och Thomas Nyvall var på plats för att hjälpa till med olika träningar i helgen. På dessa träningar deltog Karim, Rebecca som dess utom tillsammans med Markus E och Adam blev uttagna att tävla mot Finland och Danmark i en lag-landskamp för kadetter. Vidare deltog Ida och Oliver, Oscar,Tim, Fanny och Max på olika pass.

På läktaren hejade familjerna Danielsson, Birkeland, Christiansson, Thörsman och Edlund. Jag (Roger) och Tobias var också med för att stötta de tävlande Sabine, Oktay och Markus B under lördagen och söndagen.

Det blev fartfylld judo med Europaeliten och andra världsnamn. Tävlingen är en av 12 deltävlingar i Europa som lockar över 200 tävlande från ett 30-tal länder, kom gärna till klubben och snacka med med våra medlemmar hur det gick.

TACK till alla som var med och stöttade både de som tävlade och de som tränade, det betyder mycket för dem.

Ses på mattan!