Lördagen den 20/2 trotsade U9/U15 & U18-ungdomar ihop med tränare och föräldrar busvädret som vi vaknade upp till i Göteborg denna morgon.

Det var dags för årets första Judits Pokal (fyra deltävlingar totalt under året) och det var många domare, bra med funktionärer men lite färre anmälda än vanligt. Det var cirka 40 tävlande totalt och tävlingen var klar och lokalen städad kl 12.00.

Mycket roligt var att Sofia och Fuan tävlade för första gången i U9. Härligt att se er kämpa på så bra!  Bland U15 ungdomarna var det Karl och Max som fightade på och gick fina matcher.

Ny på mattan som domare var Oktay, här ser ni en bild på det.

JP1-Oktay_domare

I övrigt vill vi skicka ett stort tack till alla ni funktionärer som ställt upp på klubben med att hjälpa till i sjukbåset, koka-tavlorna och i fiket. Utan er är det inte möjligt att genomföra ett så bra arrangemang som vi har.

Slutligen ett stort tack till alla klubbar som deltog på Judits Pokal, alla skötte sig bra och fanns där för varandra. Landvetter var där med ett bra gäng ungdomar och leder poängtävlingen efter första omgång. Först i höst vet vi vem som samlat ihop flest poäng när året är slut så än så länge kan mycket hända innan dess.

/Bodil

Kategorier: GJK Nytt