Lördag den 27 feb klockan 10 startade GJK´s läger.

Det var cirka 20 deltagare med på mattan där Hampus var den lättaste, men Max den yngsta, till oss äldre och en hel del där emellan. Första passet höll på i 1,5tim och det var fokus på ne-waza. Att ta sig loss ur fasthållningar, att kämpa, att våga testa alla vägar. Allt utan att klappa och ge upp om det ej gör ont.
GJK-lager_lordag-form

GJK-lager_lordag-lunchEfter morgonpasset var det dags för lunch. En gooooo lasagne (Markus B´s favoritmat) som smakade riktigt gott, följt av kaffe.

 

GJK-lager_lordag-info

Därefter var det dags för information från Roger , Johan och Kenneth. Bra och nyttig information alla tre.

 

GJK-lager_lordag-fys

Lördagen avslutades med ett fys-pass på mattan. Först ett testvarv, därefter var det två tuffa varv som väntade. Dock var det inte slut där, även om armarna var det, utan då var det dags att dela upp oss i fyra grupper och träna ben. Rysshopp, korta/höga & långa/djupa samt höga knän mm. Imponerad av vilken spänst vissa hade och självklart ALLAS kämparanda!
Dag ett var nu över och dags för vila.

Söndag, dagens program ändrades så det blev ett lite längre pass med start kl 10. Nu var det fokus på stående och främst uchi-mata där alla tränade och testade vad Jörgen sa. Passet avslutades med randori.
Efter passet serverades korv & bröd.

160228-GJK-lager-sondag2

Summering, stort tack till Roger, Johan och Jörgen som tagit initiativ till ett GJK läger. Det kräver både tid och planering. Min uppfattning är att alla som var där uppskattade både dagarna oavsett ålder, längd, bred, grad eller erfarenhet.
/B

Kategorier: GJK Nytt