"The Winners"

”The Winners”

Idag var återigen dags för Göteborgs Judoförbunds Triumfcupen på GJK. Det verkar som ryktet om en kul tävling börjar sprida sig på klubben för 21 GJK:are kom till samlingen vilket är nästan dubbelt så många som sist. Det var Niall, Tove, Egil, Rasmus, Vilmer, Valter, Adam, Love, Joline, Esther, Melanie, Fuad, Alice, Ellen, Camille, Marius, Sofia, Ingrid, Elsa, Agnes och Anton. På besök var

 

"The Wolves"

”The Wolves”

Lerums JK och Lindome JK och totalt blev det 30 unga judokas. Dessa bildade 5 mixade lag som tillsammans gick 8 lagmatcher och då 48 individuella judomatcher som bjöd på både spänning och fin kämparanda.

"Super Ippon"

”Super Ippon”

De fem lagen kallade sig ”Bästa laget” under ledning av Karin Holmberg, ”The Wolfes” med Thomas Nyvall som coach, Peter Skoglund ledde ”The Winners”, Christian Borghesi med sina ”Jalapeños” och Gabriella Lörnbo var lagledare för ”Super Ippon”

"Jalapeños"

”Jalapeños”

Flera andra GJK:are var på plats och hjälpte till; Håkan, Jörgen, Jeffrey, Rickard, Braulio och Allan samt föräldrar.

"Bästa laget"

”Bästa laget”