Söndag den 20 mars höll GJK sitt årsmöte.

Det var cirka 20 personer som samlades på GJK´s årsmöte. Först delades det ut ett antal flitpriser till medlemmar som gjort något lite extra under 2015. Utöver det delades det även Svärdspriset ut.

 Flitpris_svärdspris

Det har inför 2016 blivit några förändringar i GJK´s styrelse då Sandra och Kenneth valde att inte ställa upp för omval.
Ett stort TACK till er för alla år, och det är många år, där ni varit med och utvecklat klubben genom ert styrelsearbete.  Så jag säger ”kör på med era grupper, ni gör ihop med alla andra tränare ett bra jobb!”

 GJK_Arsmote_160320

Nya in i styrelsen är Oktay och Stefan, ni är varmt välkomna och vi önskar er lycka till. Gällande revisor så tackar jag (ihop med resten av Valberedningen) att Thomas ställer upp ytterligare ett år. Redan nu passar jag på att flagga för att klubben gärna ser en ny medlem som är villig att växa in i denna rollen nästa år.

/Bodil

Kategorier: GJK Nytt