Det var dags för Judo5 Oldies för första gången dvs träning för nya och/eller gamla som passerat 30.

Det började droppa in kända och okända ansikten och strax efter kl 17.30 var vi 19 st på mattan. Det var tjejer från  GJK, JK Budo, Färgelanda, IKVM (Mölndal), Frölunda JK, Lerums JK, Vänersborgs JK, Landvetter JK, JK Jinkei och Kano. Från GJK deltog Sandra, Ellinor och Bodil.

Tränare för kvällens pass var Annika (IKVM) och jag, Bodil. Fokus var på parövningar och stående. De gamla takterna satt i för de flesta. Flera hade inte varit på mattan på länge och då uppskattades att kasta i tjockmattorna. Ett pass med mycket glädje som avslutades med 10 min stretching av Sandra.

Judo5Oldies-1    Judo5Oldies-2

Efter passet var var vi 15 tjejer som trotsade regnet och tog oss till Hos Pelle där vi åt god mat, skrattade och hade en härlig lördagskväll.
/Bodil

 

Kategorier: GJK Nytt