Annika Krus skrev om Juod5´s avslutning den 15 maj, här kan ni läsa detta.

Judo5:s våravslutning samlade många träningssugna tjejer från 8 år och uppåt. Newaza var temat för dagen och tränare var Malin Nordin, Ida Lindgren, Matilda Sundqvist, Gabriella Lörnbo och Karin Holmberg. De höll ett mycket uppskattat pass. När träningen var slut var det dags för lottdragning. En T-shirt signerad av våra landslagstjejer Mia Hermansson och Anna Bernholm lottades ut bland dagens deltagare. Lycklig vinnare var Ros-Marie Tell från Färgelanda. Judo5s tränarstab uppmärksammandes med blommor av Göteborgs Judoförbunds ordförande Roland Fällberg och ledamot Håkan Olausson. Judo5star award delades ut av Svenska Judoförbundets ordförande Alf Tornberg och gick i år till Tilda Engdahl från Landvetter Judoklubb. Förutom en stor pokal fick Tilda även en väska sponsrad av SBI. Innan det var dags för fika delades även ett pris från Västsvenska idrottsförbundet ut till Karolin Karlsen från Frölunda Judoklubb som vunnit idrottsfondens ungdomsstipendium. Även det här delades ut av Alf Tornberg. Kvällen avslutades med saft, kaka och tårta. Vi vill rikta ett stort tack till alla ni som hjälpt till med avslutningen och alla Judo5 tränare. Speciellt tack till SBI sport som sponsrat oss med Judo5star award priset och till Alf Tornberg som var prisutdelare. Slutligen vill vi tacka all ni tjejer som är med på våra aktiviteter – ni är grymma! Utan er hade inget av det här varit möjligt. /Annika Krus IKVM

Från GJK´s sida tycker vi det var roligt att Ellen och Fanny deltog.

/Bodil

Kategorier: GJK Nytt