Lördag den 4 juni var det dags för Judits Pokal 2. Tävlingen hade blivit flyttad och den 4 juni var inte ett optimalt datum så det var positivt förvånade att totalt 96 ungdomar (U11 & U13) vägde in och trotsade solen och istället befann sig på GJK för att tävla. Tex hade Stenungsund ändrat tiden på sin avslutning bara för att kunna delta på JP2. Om det säger jag – WOW!

Det var totalt 18 klasser, vi från GJK hade med ungdomar som deltog på Judits för första gången samt lite mer rutinerade Judits-tävlande. Alla tävlande kämpade på väldigt bra på mattan och vi tog några medaljer. GJK var klubben som tog näst mest poäng efter JK Aktiv i lördags. Landvetter JK leder poängsammanställningen efter två gånger (ca 600 p) och vi, GJK, ligger tvåa på ca 460p. Så låt oss hoppas att det är många som vill vara med och tävla på JP 3 & JP 4 i höst. För det är väldigt roligt för de tävlande, för tränarna, föräldrarna och för klubbens alla funktionärer som ställer upp och hjälper till på denna tävling.

Rasmus mamma får ett extra tack som tog med en god kardemummakaka som såldes i fiket. I övrigt vill jag tacka alla som ställde upp och hjälpte till denna lördag. Det är så mycket värt att ni ställer upp och ett extra stort tack till Joar som ensam tävlingsledare som hade ansvar för tävlingen.

/Bodil

Kategorier: GJK Nytt