De senaste helgerna har det varit tävlingar för de yngre ungdomarna. Söndagen den 29 maj var GJK på besök hos IKVM i Mölndal för terminens andra Triumfcup. Ett mycket lyckat arrangemang av Sebastian och övriga på IKVM. Nedan ser vi ett av lagen med Adam M, Ellen och Esther från GJK.

Triumfcupen’Totalt i de fyra lagen var det 11 GJK:are. Med var också Valter, Camille, Niall, Alice, Adam A, Marius, Anton och Rasmus.

Den 4 juni var det Judits Pokal som det redan skrivits om och GJK startade med 8 tävlande. Det var Anton, Max, Karim, Adam M, Camille, Rasmus, Niall och Ellen. Alla kämpade bra och det blev totalt 6 medaljer. Tre guld och tre brons. Här är hela gänget efter prisutdelningen.

Judits Pokal

Nu är det avslutning för ungdomarna på torsdag den 9 juni kl 17:30 och sen blir det sommaruppehåll.