Assisterande Klubbtränare utbildning i Varberg 4-5 juni (där två av ledare var från GJK!)

Efter en lång planering var det då dags med att genomföra Assisterande Klubbtränare utbildningen i Varberg. Det var Jonas Johansson som koordinerade och möjliggjorde denna utbildning i Varberg.

Deltagare från Varberg, Falkenberg, Kungsbacka, Frölunda, och Alingsås medverkade och kämpade i värmen för att få sina licenser.

Ass-utb-4-5Juni

Metodikhandledarna Kenny, Sandra, Jan och Thomas har nu genomfört sin tredje utbildning och utvecklat ett gott handledare team. Utbildningen tar upp praktiska övningar för att förstå vad, hur och varför olika träningsmoment ska ingå i en Judoträning.

Deltagarna lär sig olika träningsmetoder, planering, teknikuppbyggnad och att arbeta i ett ledarteam på mattan. Deltagarna får även arbeta igenom ämnen som ”idrotten vill”, ”Trygg idrottsmiljö”, Säkerhet och Svenska Judoförbundets Vision 2020.

Carlos och Olle konverterade tidigare licenser till Klubbtränare, det blev 12 deltagarna som fick sina Assisterande Klubbtränare licenser. Tre erhåller licenserna vid gradering respektive när åldern är inne.

En fantastisk fokusering på uppgifterna och en hög nivå på tränar färdigheter visades under kursen. Grattis Västsverige till de licensierade Judo tränarna. /Thomas

Kategorier: GJK Nytt