Torsdag den 9 juni var det dags för terminsavslutning för GJK´s alla ungdomar.

Strax före kl 17.30 började ungdomarna från de olika gruppern droppa in på klubben. Tillsammans med dem kom både föräldrar och en del hembakt.

Johan och Håkan höll i träningen för cirka 25 ungdomar och vi var totalt sex ledare på mattan. Det blev en del judo, lite lekar och även judolekar förstås. Ungdomarna delades upp fyra och fyra och en övning var att tre skulle bära den fjärde till andra sidan. Här var det riktigt roligt att se hur de små fick kämpa med att bära över en äldre och mycket större kompis.

Efter träningen väntade saft och fika till alla. Stort tack till alla er som hade med hembakt. Det uppskattades av klubben och ALLA som var vid fikabordet och fann mycket gott.

Alla tränare tackar för terminen och önskar alla ungdomar en skön sommar. Ordinarie träning börjar i vecka 34 igen.
Bodil

PS. Sommarträningen för U15 och uppåt börjar redan nu på måndag (13 juni) och hålls mån & torsdag med start 18.30. Utöver det är det även fysträning på tisdag kl 18.30 (ta med kläder att som även passar utomhus) DS.

Kategorier: GJK Nytt