Den 21-22 maj var vi från GJK och tävlade i nordisk mästerskapen som arrangerades i den norska staden Larvik.

Vi, kadetter, tävlade under lördagen medan de äldre tävlade under söndagen. Vi fick bra tävlingsresultat med en del medaljer och bra  placeringar både i u-18 och u-21. Dock hade Tim Nylander otur då han fick avbryta semifinalen på grund av att han mådde dåligt. Överlag var det många deltagare och tufft motstånd med en del bra finnar samt några norrmän och islänningar. Fast det var trots allt svenskarna som var bäst och som oftast klev upp på prispallen i respektive viktklass.

Bortsett från tävlingen var det en ganska bra resa även om det inte fanns mycket tid utanför tävlingslokalen att spendera. Vi sov på ett hotell en bit längre bort från arenan där vi på kvällen innan tävling åt på en ganska god köttrestaurang i närheten av hotellet. Det gick snabbt och smidigt att åka bil fram och tillbaka. Jag tror nästan att alla vi kadetter tyckte det här var en bra och lyckad tävling.

William R.

Kategorier: GJK Nytt