Lördagen den 10 september var det dags för tävlingen Goteborg Judo Open i Mölndal.

Arrangörer för tävlingen var Göteborgs Judo Förbund (GJF) ihop med JK Aktiv. Arbete med tävlingen involverade flertalet klubbar.

GJK hade totalt 25 anmälda starter. Skriver starter eftersom det går att tävla i två kategorier vilket innebar att det gick i ett för vissa. GJK:arena kämpade på bra oavsett medalj eller inte och klubben fick ett gäng medaljer med sig hem. Lite bilder från dagen kommer här.

1_goteborgjudoopen_10sep2016 4_goteborgjudoopen_10sep2016 

3_goteborgjudoopen_10sep2016 2_goteborgjudoopen_10sep2016

Slutligen, stort tack till ALLA som hjälpte med mattor, hämtade, bärande och fixande osv. Det är härligt att se när alla hjälps åt för att vi inom Göteborg skall kunna genomföra en bra tävling som helhet.
/B

Kategorier: GJK Nytt