GJK inventerar tränarlicenser

From 2018 kommer Svenska Judo Förbundet kräva att alla tränare har rätt licens för att få hålla träning.

Därför kommer tränare (huvudtränare så väl som assisterande) inom kort få ett email där vi ber er fylla i följande information

Namn / Personnummer / Bältesgrad & tränarlicens

Det är viktigt att alla tar sig tid och svarar på detta snarast möjligt. Har du ingen tränarlicens så skriver du ”ingen” för det behöver vi veta. Det ger oss möjligheten att under 2017 ta de åtgärder som eventuellt behövs för klubben samt att vi får en bra uppdatering på vart vi står med våra tränarlicenser.

Vet du med dig att du har en viss tränarlicens men just nu inte är tränare (och inte fått någon mail per den 23 okt) eller är du intresserad att framåt vara tränare så får ni gärna meddela Bodil detta (namn, personnummer, bältesgrad & tränarlicens) via email till bodil@gjk.se.

Tack på förhand!
Bodil

 

Kategorier: GJK Nytt