Göteborgs Judoklubb lyckades bärga 2 guld, 3 silver och 2 brons vid GO Cup i Stenungsund. En tidig start på lördagsmorgonen med invägning och registrering vid 8 tiden. Först ut var U9 där Rasmus och Tilda hade sina matcher. Rasmus lyckades vinna match efter match på ett övertygande sätt. Dock var den sista matchen något mer spännande, men Rasmus stod som segrare och därmed första guldmedaljen. Tilda lyckades vinna sin första match i slutsekunderna av ”golden score” genom att vända motståndarens teknik och själv hamna i överläge. Sista matchen slutade med förlust, men silvret var vunnet. Efter prisutdelning började U11, här hade GJK 4 deltagare. Ellen, Tom, Fuad och Anton. Fuad var först ut och lyckades vinna de två första matcherna på ippon. Den sista matchen var det något svårare att avsluta med högre teknik men efter 5 yoko var tiden slut och Fuad var nu klar guldmedaljör. Anton startade starkt med kast och fasthållning den första matchen. Den andra matchen kunde Anton kontra bakåt efter 10 sekunder och blev tilldömdes ippon.go-cup-gjk Nu var det dock inte tillåtet med detta kastet för U11 och matchen fortsatte och i en matt situation hamnade Anton i en fasthållning som han lyckades bryta utan att domaren uppfattade detta och sekunderna efter detta stod den andra som vinnare. I sista matchen hade Anton laddat om och vann på kast och fasthållning vilket gav honom silvermedaljen. Nu var det dags för Ellen som förlorade sin första match. I nästa match fick Ellen till ett kast och kunde följa upp med en fasthållning. Den tredje matchen gjorde Ellen en O-soto gari med lite för mycket bakåtvikt och det kunde motståndaren utnyttja. Ellen stod slutligen som en glad bronsmedaljör. Sist ut i U11 var Tom. Första matchen kunde Tom övertygande vinna på ippon. Den andra matchen var något tuffare och Tom hade ett underläge med 1-2 i Yoko, som Tom försökte och nästan lyckades utjämna, men teknikerna räcket inte till en Yoko och utjämning. Sista matchen kämpade Tom väl men det räckte inte. Tom tog en välförtjänt bronsmedalj. Nästa klass var U15 och Hampus. Tävlingsledningen tog ett beslut tillsammans med klubbarna att slå ihop U13 och U15 under 38 kilo för att skapa mer matcher. Hampus första match visade han två bra tekniker med wazari och vann första matchen.  Andra matchen blev tuff, en kontring bakåt och Hampus fastnade i en fasthållning.  Tredje matchen var lättare med kast och fasthållning som avslut. Hampus semifinal utvecklades på ett liknande sätt med några tekniker som resulterade i yoko, ett bättre kast med wazari som resultat samt en uppföljning i fasthållning. I finalen mötte Hampus sin tidigare tuffe konkurrent och matchen hade en liknande gång som den tidigare, en snabb kontring och med fasthållning som avslut. Håkan och Thomas var deltagande ledare och Rickard kunde ansluta när det var dags för Hampus. En lärorik tävling med bra insats från GJK. Dessutom var GJK:s unga och lovande domare Jeffrey och Oktay med och dömde alldeles utmärkt.