30174300

Rapport från Markus Edlund

18/01 Torsdag

 

Med tåg åkte jag, Adam och Tim upp till Lindesberg för landslagets fystester. Vi anlände i god tid, tog oss bort till arenan och där väntade testerna. Övningarna som stod på agendan för dagen var knäböj, gripen, chins, dips, brutalbänk och 150m idioten. Senare på kvällen blev det mat på en av Lindesbergs 8 pizzerior och kortspel.

 

19/01 Fredag

 

Klockan ringde tidigt. Lite slitna från gårdagen men ändå vid gott mod käkade vi frukost. Under dagen väntade frivändningar, bänkpress, spänsthopp, harres (en smidighets bana) och till sist beep-test. Olyckligtvis hade Tim dragit på sig en förkyldning, vilket gör att beep-test inte är en dans på rosor. Hur som helst. Inklämt mellan testerna fick alla besöka en sjukgymnast och göra en så kallad screening. Där testas vighet och stabilitet i olika kroppsdelar. På kvällen blev det judo och de andra göteborgarna anlände.

 

20/01 Lördag

 

Ännu en tidig morgon. Innan första passet med alla, inte bara landslaget, hade vi ett stretch och rörlighets pass med en av sjukgymnasterna. Förmodligen något av det värsta jag gjort, men är man dålig på något blir det tråkigt. Tim gav vika för förkylningen och åkte hem med tåg vid lunch. Sista passet för dagen gick bra för både mig och Adam, trots lite allmänna skavanker men det hör till. Efter passet blev det buffé på ett Kina ställe.

 

21/01 Söndag

 

Frukost som vanligt och sedan träning. Jag fick dock kliva av efter uppvärmningen pga magont och sura uppstötningar. Förmodligen bufféns fel. Då magen inte samarbetade åkte jag hem tidigare med några andra.

 

Allt som allt en bra och lärorik helg med mycket judo.

Vid pennan

Markus E

PS

Från ledarnas sida (Pierre, Jörgen, Jeffrey och Roger) vill vi tacka de ansvariga på Lindesbergs Judogymnasium för att återigen arrangerat ett fantastiskt läger, och denna gånga med dubbelt så stor matta 🙂 . Tack också till de Landslagsledare som planerade och undervisade.

DS

 

Kategorier: GJK Nytt