Matsumae Cup

Avresa från ett gött Göteborg med Jennifer, Rebecca, Oskar, Tim, Sabine, Thomas, Jörgen och Roger mot Vejle i Danmark och helgens event. Tyvärr kunde inte Adam följa med då han fått en knäskada. Och samma helg tillbringade Markus i Malaga, men mer om det senare.

I Vejle är man duktig på att organisera efter många års erfarenhet, tävlingar pågår i 2dgr med efterföljande läger. Vi bor på ett hotell som är i stort sett sammanbyggt med judohallen.

Judokas från Japan, Holland, Island, Stor Storbritannien osv deltar. Alla gick minst tre matcher, och det är riktigt härligt att se denna kämpaglöd, vi coacher tyckte att alla gjorde riktigt bra ifrån sig och presterade kvalitativt.

Kom gärna till dojon och snacka med gänget, så får ni höra mer… bla om när Rebecca avslöjar att skolan är det bästa som finns, eller när Oskar simulerar nötallergichock i bamba. Eller när Thomas mosade japans -100kg kille  🙂

Fråga också vad de gjorde med sina prispengar!!!!!  😉

Ses på klubben

PS.

Kolla in Bucklan som tjejerna vann!!!!!!

DS

DSC_0007 DSC_0009 67d1ae90a3-MC-LOGO

Kategorier: GJK Nytt