Lördag den 25 februari var det dags för årets första Judits Pokal. Det är en tävling vi GJK:are arrangerar i våra egna lokaler fyra gånger om året.

Idag var det tävling för U11 & U13 och från GJK hade vi de som tävlande för första gången med så väl som lite mer erfarna tävlande på mattan. Alla kämpade på bra oavsett om det gav medalj eller en bra erfarenhet.

Alla fick inte vara med på bild men här är det som fastande under dagen.

JP1_2017_1

JP1_2017_1b

Vill ni se mer på resultaten finner ni dessa under valet Judits Pokal längst upp i huvudmenyn.

Vad vore en egen tävling utan funktionärer? INGENTING så STORT tack till alla er som var där och ställde upp för klubben, vi talar om allt från fixa allt innan med lottning och i ordningsställande av lokalen, öppna på morgonen, ansvara för fiket, sitta vid resultattavlorna, sponsra med bröd , ställa upp som domare för klubben, de tävlande, coacha varandra, finnas där när det behövs fixas något, städa så vi har en ren och snygg lokal efteråt plus att ha skoj tillsammans.

Klubben, dvs vi, får ofta fin feedback på vårt arrangemang.

Tack till er alla som var där för klubben!
Bodil

Kategorier: GJK Nytt