Massor!

I fredags graderade sig både Isolde (bild finns på FB) och Haroon. Grattis till er!

På lördagen bar det iväg åt olika håll, ett gäng åkte och tävlande i Helsingborg och någon åkte norr ut till Karlstad. Är ni nyfikna våra insatser så får ni kommer ner och snacka med era kompisar på klubben.

Det som är roligt för både Jeffrey och GJK är att i Karlstad, Sun City tävlingen, fick Jeffrey D-domarlicens (bild finns på FB). Bra jobbat!

Idag söndag hade vi fyra killar, Adam, Markus, Oktay och Tim, som gick upp på Zongraderingen i Varberg. Klocka fyra kom de ut som män, dvs de hade alla klarat graderingen och har nu 1 dan (bild finns på FB). Stort grattis till er!

Ett litet bonus tack till  allas våran Jörgen som ställde upp som uki för två GJK:are samt för Donald (Kungsbacka), nu är du värd lite paus!

Avslutningsvis är det glädjande att tröjorna verkar lockat nya köpare än de som beställde första gången. Är du intresserad av en t-shirt denna omgången så skriv upp dig på listan i receptionen. Listan ligger framme tom 26e (samma dag som årsmötet).
/B.

Kategorier: GJK Nytt