Jane Bridge (8 Dan) mentorsprogram på GJK 5-7 maj

Fredag den 5 maj samlades cirka 25 tjejer/kvinnor på GJK för att delta på Jane Bridge läger. På första passet var det fokus på ne-waza och följt av lite socialt mingel efter det. Från GJK deltog Sandra, Matilda & Bodil.

Lördag den 6 maj började lägret klockan 10 och upplägget för dagen var ett träningspass på förmiddagen, en föreläsning och ett eftermiddagspass följt av en gemensam middag på kvällen. Det var fokus på balans, detaljer, använda handlederna (fiska), röra sig rätt (inte hoppa upp och ner som en vilde), att testa, prova olika tekniker och få den andre i rörelse.

Söndag den 7 maj drällde det in folk för mellan klockan 10-12 hölls ett Judo4all pass, en träning med Jane samt lägerdeltagarna. Mattan var proppfull, Jane höll i uppvärmningen och sedan delades den upp i fyra grupper där tjejerna från lägret höll i träningen. Gissningsvis var det över 65 tränade plus alla tränare. Det var roligt att se flera GJK:are delta, allt från nybörjargruppen till svartbälten.

Passet avslutades med att Judo5 delade ut Judo5 Star Challenge pris för 2016. Priset gick till Caroline Eriksson, STORT GRATTIS!

/Bodil

 

 

Kategorier: GJK Nytt