Nu i helgen (2-4 juni) var ett gäng GJK:are på Judofestivalen i Lindesberg.  Ett stort träningsläger för alla typer av judokas. Där fanns 6 åringar med vitt bälte, OS-deltagare och EM medaljörer, ärrade veteraner med polkabälte och allt däremellan.

Det var separata träningar för barn, ungdomar, vuxna och landslaget. Utöver det fanns det möjlighet till löpträning, utegym, kanotpaddling,  kataträning, föreläsningar och seminarium.

Vi hann inte med allt men Ellen deltog på alla barnträningarna, Anton, Hampus och Max körde på bra på ungdomsträningarna. Oskar började i ungdomsgruppen men arbetade sig upp och avslutade lägret med att vara med på landslagsträningen. Där var våra landslagskillar Tim, Adam och Marcus också samt Bismullah. Jörgen var inbjuden tränare men kastade också en del själv på randorin. Övriga ledare (Håkan, Rickard och Thomas) fikade mest och tittade på utom Pierre som nyttjade utegymmet.

Lite kanotpaddling gjorde vi också med ett rescue mission då några låg i vattnet (inte GJK:are) samt ett fantastisk bowlingspel (Bismullah var bäst).