SM är nu över och jag hamnade på en bronsplats.
Innan SM så hade jag inte så höga förväntningar på mig själv, det berodde mestadels på att skulle köra i en högre viktklass och att jag inte ville tänka på det för mycket så jag skulle bli nervös.
Mina förberedelser inför SM har varit som innan vilken tävling som helst, jag har tränat mycket judo och förberett mig lite psykiskt.

Under själva tävlingsdagen så tyckte jag att allt gick oväntat bra, jag var knappt nervös, jag hade sovit bra och jag fick en riktigt bra uppvärmning och lite tips av Sabine.

Mina matcher tyckte jag gick jättebra. Jag tycker att jag kämpade hårt och gjorde mitt bästa.
Jag vann den första matchen jag körde och det kändes riktigt bra, speciellt när jag hade varit nervös innan. Jag vann inte alla matcher jag körde men jag tycker ändå att jag gav mina motståndare tuffa matcher.

I framtiden skulle jag vilja komma högre upp på prispallen på SM, men jag vill heller inte sätta för mycket press på mig själv och tänka för mycket på det. Så jag kommer fortsätta träna mycket judo och fokusera på mattan och så kommer det det kommer förhoppningsvis ge resultat i framtiden.

Fotograf: Rickard Ernst

//Jennifer

Kategorier: GJK Nytt