GJK gratulerar fyra av våra medlemmar som erhöll nya grader vid lördagens riksgradering:

Rebecca Landén 1 Dan

Sandra Rodrigo-Blomquist 3 Dan

Roger Svedberg 5 Dan

Kenny Kling 5 Dan

Bra jobbat allihop och stort grattis!!

Riksgraderingen hölls på GJK och det var många där, 22 judokas kom för att avlägga examen för högre grad. Givetvis var många från vårt distrikt, IKVM hade hela nio, GJK ovanstående fyra och ett par från Varberg som ju numer också tillhör Göteborgs Judoförbund.

Tack vare och som en del av Judo5:s arbete var tio av deltagarna kvinnor från vårt distrikt och samtliga klarade sina grader. Ida Lindgren, en av drivkrafterna i Judo5, och numer SJF:s vice ordförande tackade efteråt Thomas Nyvall för hans vägledning och träning i kata för distriktets judokas.

Många skulle graderas och det krävdes många examinatorer, de var åtta stycken som under hela dagen utan avbrott bedömde judoprestationerna på två mattor. Examinatorerna leddes av Thomas bror, Peter Nyvall.

Kategorier: GJK Nytt