Lördagen den 21 oktober var ett gäng GJK-are i Stenungsund på GO-cup. Bland de yngsta i U9 var två tävlingsdebutanter med genom Einar och Ester och de kämpade bra i sina matcher. Ester lyckades med en snabb Ippon i sin andra match och fick silver. Einar fick brons. Karam som ju varit med på tävlingar förut vann sin första match och förlorade den andra och var lite besviken efteråt men med silvermedaljen runt halsen såg han rätt nöjd ut ändå.

Ellen och Valter tävlade i U11 och Valter kämpade så bra och var nära att kasta men det blev förluster i de två första matcherna men i den tredje lossnade det och fick in 3 wazaari och fick avsluta med en seger och bronsmedalj. Ellen verkade på bra humör och vann alla sina matcher på ippon och en säker guldmedalj.

Lika säker var Shams i U13 som också vann alla sina matcher på ippon. (Detta efter en intensiv uppvärmning med storebror).

I U15 tävlade Natalia och Ajdar. Natalia gjorde också sin första tävling. Hon försökte bra men lyckades inte riktigt få till det men en bronsmedalj blev det. Ajdar vann en match och förlorade en och tog därmed silver.

Bra jobbat alla som var med och träna på.

Håkan

Kategorier: GJK Nytt