Lägret i Borlänge var ett roligt läger på typ två dagar lördag till söndag som vi ungdomar, Victor, Anton, Leo-Noora, Shekinah och jag, som var där från GJK, sen var det även vuxna från klubben.

Jag och 2 till åkte bil upp på lördagen och kom fram lagom till första träningspasset som var för
13-16 åringar. Jag var med på två träningspass den dagen men några av de andra ungdomarna var med på ett sent träningspass med discobelysning. Jag och tre till höll på vid sidan av med annat som killerboll och gjorde volter på mattorna.

Träningspassen var bra upplagda med olika tränare för olika tekniker och alla gjorde inte samma sak samtidigt, det var bra mängd teknik och randori. På lördagen hade vi alltså mycket att göra med flera träningspass och saker att göra mellan passen.

På söndagen hade vi ett enda träningspass klockan 11 men frukosten var tidig så vi fick inte sova så länge sen var det förvirrande med tiden för det bytte till vintertid under natten. Tiden gick långsamt den dagen för vi väntade först på att träningspasset skulle börja och sen på att vi skulle åka hem men det var först efter middagen vi skulle åka hem, tiden fram dit gick långsamt och vi satt mest och snackade. Vi var fem i bilen på vägen hem om man räknar med Thomas som körde.

Skrivet av Hampus Karlberg

Kategorier: GJK Nytt