Här kommer en rapport från Sandra som var en av ansvariga på klubbtränarutbildning i Borås i helgen (Thomas N var också med från GJK och höll i detta) 9-10 dec.

I helgen genomfördes klubbtränarutbildning med 21 deltagare med blandad bakgrund och grad från 14 olika klubbar. Det de hade gemensamt var att de samtliga hade egenskaper som utmärker en bra tränare: viljan att dela med sig av sina kunskaper, vill se andra utvecklas och är duktiga på kommunikation. Som alltid vid dessa utbildningar innebar även denna två mycket intensiva dagar, men det var aldrig någon som tappade engagemang eller viljan under helgen.
På lördagkvällen fick metodikhandledarteamet (Thomas, Jan, Sandra och Carlos) förstärkning av Dennis Sylvander (IKVM) som föreläste och hade en instruktörsledd session på mattan i ämnet judoträning för Special Needs. På kvällen åt de flesta av oss som sov över i Borås en gemensam middag. Mycket trevlig avslutning på dagen!

Ett stort tack till Gabbe och Borås JK som var värdklubben för utbildningen och ett stort grattis till alla deltagare och era nya licenser! Ni har kämpat hårt för dem – mycket välförtjänt!

/B (Sandras text)

Kategorier: GJK Nytt