NYBÖRJARE
Söndagar 17:00-18:00

Här tar man sina första steg upp på judomattan och lär sig grunderna. Har ni frågor om vad man ska ha på sig med mera kan ni läsa mer på Nybörjarinfo eller maila info(at)gjk.se

 

FORTSÄTTNINGSGRUPPER
Träningarna är öppna för alla i åldersspannet 7-15 år, men träningsupplägget de olika dagarna riktar sig till olika målgrupper och är således inte anpassade till alla. Prata med din tränare om du känner dig osäker.

När man har graderats till gult bälte och är minst 7 år börjar man träna på måndagar, tisdagar eller onsdagar. Du kan träna flera pass i veckan. När du tränat lite längre kan du vara med och träna på torsdagar som är en träning för dig som vill ha extra utmaningar. Läs mer om våra träningsgrupper nedan:

Måndagar

17:30-19:00 Judo basic

Vi går igenom Judons grunder på ett mjukt men svettigt sätt.

Denna grupp passar dig som vill träna mer på grundtekniker och motorik, men också dig som inte tränat så länge.

Tisdagar

17:30-19:00 Judo nivå 2

Detta är ett fartfyllt pass där vi går igenom judons grunder men också lite mer avancerade tekniker. Ett bra pass för dig som tränat ett litet tag.

Onsdag

17:30-19:00 Judo nivå 1

Detta är ett fartfyllt pass där vi går igenom judons grunder.

Torsdag

17:30-19:00 Judo Challenge

Denna träning riktar sig till dig som vill utmana dig själv och träna judo på mer avancerad nivå och mer fysiskt & psykiskt krävande. Passet riktar sig till barn och ungdomar upp till 15 år.

Välkomna till nytt år på Göteborgs Judoklubb!

Hälsar Ungdoms-TK

Kategorier: GJK Nytt