Det gick bra för de fem GJK:are som tävlade på Hajime Cup idag. Först upp på mattan var Karam som tävlade i U9. Han förlorade den första matchen men tog revansch i den andra och vann med två fina kast och fick silvermedalj. Därefter var det Teodor i U11. Hans första match blev också en förlust efter förlängning och domslut. Den andra vann han på fint kast och den sista blev lite snöpligt en w-o seger. Efter lite poängräkning i protokollet var det Teodor som segrade.

I U13 var det Anton och Ellen som tävlade och båda vann sina pooler och även sina semifinaler. För Ellen tröt krafterna i finalen och det blev silver för henne. Anton däremot kunde vinna även finalen och ta guldet.

Edvin tävlade i U15 och hade två motståndare som han båda kramade fast hårt i fasthållningar. Därmed vann han också guld.

Bra jobbat GJK:are som tillsammans gick 16 matcher och vann 13 av dem. Grattis!!

Kategorier: GJK Nytt