Lördagen den 1 december var det dags för både Kata-SM och Lag-SM här i Göteborg.

Klubben har en gammal tradition att delta på Lag-SM. I år hade vi endast ett herr-lag så Sabine deltog för IKVM och Emma för Landvetter. Båda dessa dam-lag slutade trea.

Hur gick det för GJK? Korta svaret, vi hoppas på en kommande rapport från en av tränarna, var att de vann en, förlorade en och gick vidare till Semi men där tog det stopp. Klubben slutade 3a!

Vi hade medlemmar som hade hand om invägningen, Håkan drog ett stort lass som var koordinator och såg till att allt flöt. Tur att han har lång erfarenhet från Judits för han fick tala en massa i micken 🙂 Dick tackades av då det var hans sista Lag-SM som domare (tur att vi inom Judits inte har någon åldersgräns för domare). Vi hade ett gäng funktionärer på lördagen. Roligt var också att se eller höra om alla ’gamla GJK:are’ som dök upp i arenan och det ger alltid ett leende. Vi får självklart inte glömma alla tävlande, dam & som herr och ledare som fanns där.

Här ser ni kort på herr-laget.

 

Är ni intresserade av statistik så finns här två länkar att klicka in på.

MEDALJFÖRDELNING JUDO LAG1969-2018

Lag-SMstatistikgenomtiderna-181202

/Bodil

Ps. Har ni FB så ligger ett gäng blandade kort från dagen upplagt under Göteborgs Judoklubb  https://www.facebook.com/groups/133200796797651/  Ds.

Kategorier: GJK Nytt