Lugi camp 2019 31/5-2/6:
Efter Budo Nord cup startade Lugi Camp. GJK hade deltagare från U15 till U21. Två pass per dag, förmiddag och eftermiddag.

Träningspassen startade med uppvärmning, teknik och sedan Randori. Välmeriterade instruktörer och tävlande på hög nivå från olika länder visade sina tekniker under teknikpassen, som omfattade såväl newaza- som tachiwazatekniker.

Efter träningspassen passade Kenny på att diskutera och reflektera över träningen och vad den givit. Lugi Camp hade deltagare från flera länder och ger möjlighet att utmana och att utvecklas genom att träna mot olika teknikstilar.

En skön avslutning på en tävlingssäsong.
Deltagare från GJK var: Hampus, Viktor, Adam, Oscar, Max, Bismullah och Anton. Ledare var Kenny, Pierre, och Thomas. På Budo Nord deltog även Haroon och Tim samt att Jörgen och Roger var coacher.
/Thomas


Kategorier: GJK Nytt