Kära medlemmar,

Hoppas ni har en bra träningshöst! GJK har under en längre tid prioriterat att ha låg träningsavgift för att göra det möjligt för så många som möjligt att träna judo. Detta har gjort att vår verksamhet har kunnat gå runt men med mindre fokus på utveckling av verksamheten. Med våra medlemmars hjälp planerar vi nu att få in medel för att även utveckla vår verksamhet. Detta görs via en förhöjd terminsavgift med start i januari 2020. Den förhöjda träningsavgiften bestämdes under årsmötet den 31 mars i år i enighet med närvarande medlemmar. De nya terminsavgifterna ser ut enligt följande:

Avgifter Pris 
Barn Nybörjare 700 SEK/termin 
Barn Fortsättning 1200 SEK/termin 
Student 1200 SEK/termin 
Vuxen 1500 SEK/termin 
Familjeavgift 2000 SEK/termin 
Funktionär (styrelsemedlem, TK, UTK) 500 SEK/termin 
Huvudtränare & Hjälptränare 500 SEK/termin 
Stödmedlem250 SEK/termin

Har ni frågor kring detta, tveka inte att höra av er till oss på: styrelsen@gjk.seVi önskar er en fortsatt trevlig höst och hoppas att vi ses även nästa termin!

/Mikaela med styrelsen

Kategorier: GJK Nytt