GJK åkte upp med ett lag från Göteborg, riktigt nära att vi blev två lag, men tyvärr blev det som sagt var bara ett lag eftersom bla. sjukdomar stoppade vår frammarsch.

I första matchen mötte vi ett starkt Uppsala som alldeles innan vunnit över fina Arboga. Daniel Perez skickade Emil Glad (inte så glad efter matchen) på en låg seio-nage (ippon). Tim möter en 145kg best och vinner på straffar. Adam vinner över Sidebäck på wazari. Robin förlorade tyvärr mot Mäntylä . Och i sista matchen vann Markus på ippon.

Nästa match mot SPIF i semi blev det inte så enkelt med bla Pacek, Nyman, Deckart och A Lundkvist i laget. Vi förlorade med 1-4 (Markus Edlund vann på Ippon).

Sista matchen möter vi LUGI i Brons final. Daniel vinner på diskning pga att LUGI skickade upp fel person!. Nästa match förlorade tyvärr Tim snöpligt mot Axel Oscarsson. Adam vinner med Wazari mot Daniel Legraf. Vidare gör Robin en bragdmatch mot Challe i 73kg och vinner till slut på wazari. Markus vinner komfortabelt sista matchen och vi har tagit Bronset till Göteborg.

SPIF vinner Guld och Frövi tar Silver.

I damernas klass vinner Frövi och SPIF tar silver, trea blir Borlänge JK.

Kategorier: GJK Nytt