Terminsstart på GJK hösten 2020:

GJK kommer att starta upp ordinarie träning (=inomhus på judomattan) för samtliga grupper vecka 34.

Extra viktigt att alla medlemmar som kommer till träningen noga följer reglerna för att undvika smittspridning av Covid-19:

* Stanna hemma från träningen vid minsta symptom på sjukdom.

* Stanna hemma från träningen om du nyligen varit på platser med risk för smittspridning (semesterorter, pubar, mm)

* Håll god hygien, rena träningskläder, tvätta händer och fötter noga innan träningen. Handsprit finns i dojon.

* Vuxna håller sig till ”sin” träningsgrupp. Inte växla mellan tävlingsgruppen och motionsgruppen.

* Om möjligt inga andra än de som tränar i dojon under passen. Föräldrar/vuxna får lämna och hämta barnen vid träningens start och slut men inte sitta i dojon under träningen. (för nybörjare barn se separat info)

* För att undvika för många personer i dojon mellan barn och vuxenträning kommer barnen sluta en kvart tidigare. Bra om de snabbt kan byta om och komma iväg  hem samt att de vuxna kommer så kort tid som möjligt innan deras träning startar.

Det är viktigt att ovanstående regler följs och alla enskildas ansvar att de efterlevs. Tränarna kan komma att ändra tider, träningspass eller införa andra riktlinjer beroende på myndigheters direktiv eller om regler inte följs. För info se www.gjk.se

Nybörjare barn:

Se separat info på GJK:s hemsida.

Fortsättningsgrupper barn:

Samma grupper som tidigare, måndag till torsdag kl 17:30 – 18:45.

Barnen får komma vilken av träningarna de vill men måndag och onsdag är mer anpassat för de yngre och lägre graderade, tisdag och torsdag för de lite mer erfarna.

Nybörjare/motionsgrupp vuxna:

Onsdagar kl 19:00 och söndagar kl 18:00.

Avancerade/tävlingsgruppen:

Måndag, tisdag och torsdag kl 19:00 samt fredag kl 17:30.

Eftersom denna gruppen tränat under sommaren med vissa restriktioner pga COVID-19 skall du meddela Håkan Olausson via mail hakan@gjk.se innan om du inte varit med tidigare under sommaren.

Utomhus fys kl 10:00 på lördagar på Dalens utomhusgym i Slottsskogen om inget annat anges på hemsida och FB. För alla vuxna oavsett träningsgrupp.

//TK

Kategorier: GJK Nytt