På grund av nya rekommendationer från folkhälsomyndigheten kommer all vuxenträning närmsta tre veckorna (29/10-19/11) att ställas in. Detta innebär även att kvällens vuxenträning är inställd. Barnträningarna kommer pågå som vanligt.

Vi följer uppdateringar från folkhälsomyndigheten kring huruvida träningen kommer kunna tas upp eller fortsätta vara inställd efter dessa tre veckor. Uppdateringar kring rekommendationer om idrottsträningar (och liknande) ser ut enligt följande: ”Var och en bör avstå från att delta i exempelvis möten, konserter, föreställningar, idrottsträningar, matcher och tävlingar. Detta gäller dock inte idrottsträningar för barn och unga födda 2005 eller senare.” – 29 oktober 2020

Till barnen och eventuella vuxna som följer med barnen till träningen: Vi ber er att vara fortsatt vaksamma på förkylningssymptom och ber er att inte besöka GJK vid minsta symptom! Vid ankomst till GJK – tvätta händerna med tvål och vatten och använd handsprit.

Ta hand om er och håll avstånd!

/Mikaela

29/10-2020

Kategorier: GJK Nytt