Trots den rådande pandemin är vi i full gång i styrelsen. Årsmötet gick av i söndags (28:e mars) och vi hade i onsdags det första mötet med den nya styrelsen. Verksamhetsberättelsen brukar vanligtvis finnas i pappersform på klubben men vi har i år skickat ut den via mail (och här på hemsidan) för att nå fler medlemmar, speciellt då vi inte har någon ordinarie vuxenträning på klubben och många inte besöker oss rent fysiskt just nu.

Vi har nyligen startat upp samarbeten med Idrottsrehab Ullevi och Sport Rehab för att knyta kontakt med rehabkliniker specialiserade på idrottsskador dit vi kan hänvisa medlemmar som skadar sig och behöver hjälp att rehabilitera sig (man får självklart gå vart man vill, dessa är endast bra alternativ som vi rekommenderar). Mer information om vardera samarbete finner ni här på hemsidan bakom respektive logga vi har satt upp.

Svenska Judoförbundet håller nu på att fila på lite alternativa tävlingsformer inom judo, där femkamp är en kandidat. Denna tävlingsform är under uppbyggnad och kommer testas innan det lanseras. Vi på GJK kommer att fungera som pilotgrupp för test av denna nya tävlingsform. Det ska bli mycket intressant att få se och vara delaktig i arbetet kring detta! Från klubben har vi Martin Martinsson som är med i projektgruppen som jobbar med utvecklingen av femkampen.

Vi har nyligen startat upp några kommittéer med olika ansvarsområden. Som materialansvarig har vi Pierre Christiansson, i trivselkommittén är Emma Ensberg ansvarig, uppfräschning av vår lokal har Martin Martinsson hand om, gymmet kommer uppdateras under ledning av Emil Edmar och vi har även Tobias Iseland som kommer hjälpa oss att jaga sponsring och samarbeten. Fortsättning kring deras arbete och framsteg följer!
Något som redan är aktuellt, framtaget av trivselkommittén, är GJK:s 60-årsfirande som kommer ske på Zoom den 15:e maj. Inbjudan finns både här på hemsidan och på vår Facebook-grupp. Så, glöm inte anmäl er!

Glad påsk!
/Styrelsen

Kategorier: GJK Nytt