Den här månaden har vi haft ett graderingsläger för barnen i måndag-onsdagsgruppen som hölls av Daniel och Emma under helgen den 17-18 april. Helgen därpå anordnades en städdag med begränsat antal medhjälpande som gjorde en grundlig, välbehövlig städning av lokalen.

Arbetet med att fixa och fräscha upp vår dojo, som, Martin Martinsson jobbar på, går i stabil takt och vi får gradvis en finare och finare hall. Planeringen av renovering av gymmet är nu gjord, av Emil Edmar, och förhoppningen är att få klart det till hösten.

I övrigt kommer vi inom kort att komma ut med förtydligande kring vilka förhållningsregler som gäller på klubben kring covid-19 så att alla medlemmar ska kunna känna sig trygga i vår del i begränsningen av smittspridningen i samhället.

Glad Valborg!

Kategorier: GJK Nytt