Denna månad, närmare sagt den 17:e maj, fyllde Göteborgs judoklubb 60 år. Grattis till oss! Detta firades lördagen den 15:e maj med en Zoomfest som blev mycket omtyckt. Tack till alla som var med oss och firade!

Motorprojektet, som Roger Svedberg leder, går framåt och nästa grupp har fått starta upp sina diskussionsträffar. Tack Roger som för jämställdhetsdiskussionen framåt på klubben!

En tränarträff är planerad inför slutet av sommaren och utbildningsgruppen är i full gång med förberedelser inför detta. Förhoppningsvis en bra start på terminen för samtliga tränare och ett utmärkt tillfälle att dela tankar och idéer med andra tränare på klubben.

Vill du vara med och stötta klubben? Snart kommer vi, via vår Facebooksida, att söka personer till sysslor vi behöver hjälp med, så håll utkik! Har du förslag och tankar kring någon idé du gått och klurat på? Idéer som kan få verksamheten att rulla och utvecklas? Tveka inte på att höra av dig till styrelsen@gjk.se med idéer, små som stora!

Vi önskar alla medlemmar en fin start på sommaren!

/Styrelsen

Kategorier: GJK Nytt